Over ons

Onze mensen maken voor jou het verschil

Wanneer we zeggen dat we met je meedenken, dan zijn dat geen loze woorden. Ons bewijs? We hebben gediplomeerde preventieadviseurs aan boord, die jou mee ondersteunen. En daarrond een team van behulpzame specialisten die hun beloftes minutieus nakomen.

We houden van correctheid en helderheid en leggen de nodige flexibiliteit aan de dag. Dit maakt dat je op ons advies en onze oplossingen kunt vertrouwen om te voldoen aan jouw noden.

Kwaliteit verzekerd

Voor een veilige werkomgeving waar je werknemers zich thuis voelen, wil je enkel het beste. Dat begint bij de selectie van kwalitatieve materialen en zet zich door in een uitstekende service. Door onze samenwerking met Brady bieden we een ruim gamma aan kwalitatief hoogstaande producten. Daarnaast reken je op de kennis van onze preventieadviseurs, en ook onze plaatsers denken met je mee en gaan steeds nauwkeurig te werk.

Beloftes nakomen

Duidelijke afspraken en heldere communicatie liggen aan de basis van een succesvolle samenwerking. We houden ons aan de vooropgestelde planning, komen prijsafspraken na en volgen leveringstermijnen nauwgezet op. Dat doen we door de verschillende stappen, van audit tot plaatsing, in eigen handen te houden. AllSign is je enige aanspreekpunt om je project tot een goed einde te brengen.

Expertise

Door jaren ervaring bouwden we grondige vakkennis op. De expertise van AllSign uit zich in deskundig advies van inhouse preventieadviseurs. In ons eigen atelier controleren we al onze producten, zodat ze voldoen aan ons performante kwaliteitssysteem. Zo ben je meteen ook verzekerd van degelijke materiaalkennis en een kwalitatief eindresultaat.