Appartementsblok krijgt het volledige plaatje

Voor een appartementsgebouw met kantoren op het gelijkvloers voorzag AllSign de volledige veiligheids- en informatieve signalisatie. Het project in Tervuren werd voorzien van pictogrammen, borden en markeringen, zowel binnen als buiten.

Het startschot

Dit omvangrijke project begon met een vergadering met de projectontwikkelaar. Die was geen onbekende voor AllSign: we hebben al enkele jaren een succesvolle samenwerking achter de rug. Na grondig overleg en met een precieze offerte gingen we aan de slag. AllSign fungeerde als enige aanspreekpunt om het totaalpakket te leveren: van het uitdenken van de plannen tot het plaatsen van de pictogrammen.

Het totaalpakket

De preventieadviseur stelde evacuatieplannen en het brandpreventiedossier op, en bracht de infrastructuur in kaart. Zowel voor de woonunits als de bedrijfsruimtes plaatsten we de nodige producten en signalisatie. Zo leverden we de brandblussers en duidden we die meteen ook aan met een duidelijk pictogram. Ook de belijning en borden op de parking werden inhouse geproduceerd en door ons eigen team gemonteerd. Steeds met de veiligheid van bewoners en medewerkers en de wettelijke vereisten voor veiligheidssignalisatie in gedachten.

De puntjes op de i

Als materiaal kozen we voor aluminium. Een iets luxueuzere en stevigere keuze, geschikt voor pictogrammen, parkeerborden en brievenbussen. Ook de belettering op die brievenbussen werd afgewerkt door AllSign. Zo zie je maar dat we meedenken over elk detail: een totaalpakket met visuele communicatie voor een aangename en veilige omgeving waar iedereen vlot de weg vindt.